Aanbod › Team Trophy
Deel deze pagina

Team Trophy

Kortrijk Studentenstad haalt net voor de blok eraan komt nog eens zwaar uit met een reuzegezellig studentenfeest in park Blauwe Poort, te midden de studentenbuurt.

Er zijn tal van sportieve en studentikoze uitdagingen op en rond het park met aansluitend een waar smulfestijn: BBQ voor alle deelnemers met twee gratis vaten om alles op gepaste wijze door te spoelen.

Maak een team van minstens 6 en max 10 studenten met je studentenvereniging, je klas, de studentenraad, je favoriete docenten(?) en meld je aan bij je stuvo.

 

Schrijf je in via: https://forms.gle/qyZNy6UesjSjhU2J6

 

De opdrachten van de Team Trophy staan verspreid over het park. Je kan starten vanaf 17u en je krijgt tot 20u om zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Het beste team krijgt een etentje cadeau in een fijn Kortrijks etablissement en ook voor plaats twee en drie zijn mooie prijzen voorzien.

Aansluitend op de activiteit word je dan overweldigd met een all-you-can-eat BBQ en twee gratis vaten ten behoeve van een optimale score voor sfeer en gezelligheid.

“zot! dat gaat geld kosten!”  -> Nee hoor, ziehier de prijzen:
Activiteit + feestmaal = €5
Niet deelnemen aan de activiteit, wel aan het feestmaal = €5

Hopelijk tot dan!

 

***

Join the challenge at Park Blauwe Poort! We try to find the very best student team in a series of fun, sporty activities. Beers, bbq and live music are on offer afterwards. Make a team of six to ten students and sign up at your student services!

 

Register online: https://forms.gle/vQDABQtXLAE9sDJcA 

 

Hope to see you all on thursday!

Locatie ?