Over Kortrijk Studentenstad

Kortrijk ziet zijn studenten graag, en komt daar ook voor uit! Onze stad wordt voorlopig nog niet in één adem genoemd met Leuven of Gent, maar daar brengen wij van Kortrijk Studentenstad graag verandering in. K-town is wel degelijk een goeie plek om als student in te vertoeven, en daar proberen we je vol vuur en met een nooit aflatend enthousiasme van te overtuigen (mocht dat nog nodig zijn).

Een heel academiejaar lang presenteren we sportieve, culturele en simpelweg leuke activiteiten die je studentenleven extra kleur geven. De Grote Studentenquiz, Midnight Swim, Student@Buda of de
altijd lollige afsluiter Team Trophy… zijn maar enkele voorbeelden van wat we voor de Kortrijkse student allemaal op poten zetten. Voor elk wat wils!

Mocht je je afvragen wie we precies zijn: Kortrijk Studentenstad is het samenwerkingsverband tussen de stad Kortrijk en de studentenvoorzieningen van VIVES, Kulak  en die van Howest en UGent campus Kortrijk. Met verenigde krachten zorgen we ervoor dat er altijd wel wat te beleven valt in je buurt.

 

Onze Medewerkers